2012-12-13

Dags för nästa Sanford?

Jenny och Mark Sanford, då de fortfarande var gifta.
Jenny Sanfords make, Mark, stod för ett av nyhetsåret 2009 års mest märkliga händelser. Han försvann och ingen visste var han befann sig. Det sades att han var i bergen och vandrade, men till slut kom det fram att han varit i Sydamerika hos sin älskarinna. Det som gjorde att det fanns anledning att bry sig om Mark Sanfords position var att han var guvernör i South Carolina.

Jenny Sanford bet inte ihop och förlät. Hon dumpade honom. Han är nu (nästan) borta från den politiska kartan, medan det spekuleras om hon kommer bli den som nuvarande guvernören, Nikki Haley, utser till ny senator efter Jim DeMint. Enligt uppgift finns hon på den lista över namn som Haley funderar på.

Sanford har inte haft några tidigare politiska uppdrag, men är ingen gröngöling för det. I makens politiska liv ansågs hon ofta vara den av de två som innehade den politiska hjärnan. Bland annat var hon hans kampanjmanager både till kongressen och till guvernörsposten. Under hela hans politiska karriär har hon varit en nära rådgivare.
 

1 kommentar:

Marta Hawkins sa...

Which includes the great customer support i have ever received, they may be really one of the great! Counseled to all! casinon utan spelpaus