2011-02-25

Nej, nu drar jag!

Ska alldeles strax bege mig till Norrköpings flygplats för vidare resa till Helsingfors och sedan Delhi i Indien. Där ska jag spendera de kommande två veckorna.

Vi får se hur mycket internet jag kommer åt därborta.

Vi hörs, förr eller senare!

5 kommentarer:

Ronie Berggren sa...

Kul :) Vad ska du göra där? Jag är född i Indien.

Mathias Sundin sa...

Semester. Rundresa med lite safari och andra turistgrejor. Toppen så här långt - även om fattigdomen är mycket mer påtaglig än jag trodde.

Var i Indien?

Ronie Berggren sa...

Jag är född i Calcutta (säger man Bengali nu?) - men jag har sedan jag blev vuxen aldrig varit där. Det har däremot min syster (Som också är född där - vi är båda adopterade). Vår mor har varit där flertal gånger.

Indisk kultur, religion, historia etc är väldigt intressant. För att inte tala om den storslagna naturen och djurlivet (som i Djungelboken :) ). Men första gången är förstås fattigdomen en av de tråkigare saker man främst slås av... Förhoppningsvis fortsätter dock Indien att växa ekonomiskt parallellt med att kastsystem och sociala orättvisor motarbetas...

Nå, hoppas du får en trevlig vistelse bland tigrar och kobror :P

Ronie Berggren sa...

Förresten, låt mig göra lite reklam för ett inlägg jag skrev förra året om Indiens viktiga strategiska betydelse för USA(och för den demokratiska världen överlag) - och Indiens militärhistoria:

http://usapol.blogspot.com/2010/05/indien-och-usas-viktiga-strategiska.html

Anonym sa...

Häftigt!
Från ett intressant land, till ett ännu mera intressantare.
Ett land som jag beundrar för mycket,
människorna och kulturen, där finns det säkert en massa spännande saker som ger lite perspektiv på sin egen tillvaro, både fysiskt och andligen.
Hoppas du får det trevligt!