2009-04-26

Tungt stöd för Vaughn Ward

Vaughn Ward, min bekante i Idaho som ställer upp i kongressvalet, får nu stöd från en riktig tungviktare. Ingen mindre än John McCain. 

Ward besökte McCain i Washington för ett par veckor sedan och McCain gav då honom sitt stöd. De två känner naturligtvis varandra från McCains kampanj förra året då Ward var hans state director i Nevada.

"Vaughn is committed to our core conservative Republican principles – reducing the involvement of the federal government in our lives, helping small businesses survive and thrive by reducing taxes, cutting spending, and eliminating wasteful bureaucratic programs."

Skriver John McCain i ett pressmeddelande.

Ward har kommit rullat igång OK i kampanjen verkar det som, 50 000 dollar fick han in de första fem veckorna.

7 kommentarer:

henrik sa...

Tungt stöd? Är inte McCain kandidaten som förlorade valet 2008?
Vem är det som gillar honom idag? Demokrater hatar honom för vad han gjorde under valet där han övergav vad han tidgare sagt sig stå för. Republikanerna hatar honom för att han förlorade, speciellt de som var tvugna att acceptera att han var deras kandidat.
De enda som gillar honom idag är väl pressen i Washington.

Vem gav Bob Dole sitt stöd till 1998?

Mathias Sundin sa...

Så du anser att stödet från McCain är rent negativt? Och att McCain är en lättviktare, eller iaf ingen tungviktare?

henrik sa...

Skrev jag att stödet var negativt? Kanske att du skulle läsa vad jag skrev istället? Finns troligtvis en hel del som ser stöd från McCain som negativt. Till exempel då de republikaner som inte delar hans syn gällande immigration.

McCain är inte en tungviktare, av precis de skäl jag skrev, han är en förlorare. De enda som gillar honom är som sagt Beltwaypressen.

Hans stöd är inte tungt.

Republikanernas defaktoledare har ju nu uttalat sig om att Specter nu blir demokrat och då bett honom att ta McCain med sig.

Mathias Sundin sa...

Oj, vad aggressiv. Det du skrev var enbart negativa saker, och därför undrade jag om du ansåg att hans stöd var negativt.

henrik sa...

Vad är det som gör att McCain skulle vara en tungviktare? Varför skulle hans stöd vara tungt?

Du måste väl ha något skäl till de åsikterna? Visa att jag har fel.

Mathias Sundin sa...

Det är rätt uppenbart tycker jag: Han var republikanernas presidentkandidat.

Självklart är han inte gillad i alla läger, men fortfarande skulle väldigt många amerikaner föredra honom före nuvarande president.

Speciellt är det tungt stöd eftersom Ward är okänd på den politiska arenan. McCain ger honom tyngd och möjlighet till fundraising.

henrik sa...

Vem gav Bob Dole sitt stöd till efter valet 1996? Det enda jag minns är ett potenshöjande medel. Och McCain.

Föredra? Det är vekt ord.

Jag väntar med spänning på vem Limbaugh kommer att stödja.