2009-02-10

Ditt och datt

Joe Scarborough som leder MSNBC:s Morning Joe, funderar på att ställa upp i senatsvalet i Florida. Han har tidigare varit republikansk kongressledamot från Florida.

Filmskådisen Val Kilmer funderar på om han ska ställa upp i guvernörsvalet i New Mexico.

Meg Whitman har funderat klart, hon ställer upp i guvernörsvalet i Kalifornien. Whitman är tidigare VD för eBay och var ekonomisk rådgivare åt John McCain under hans presidentkampanj. Arnold Schwarzenegger kan inte ställa upp för ytterligare en period.

Ignorant motherfuckers, sa Barack Obama. Inte till trilskande republikaner, utan när han läste in sin bok som ljudbok. Någon har naturligtvis lagt upp hans svordomar på nätet. (Via Ledarbloggen).

Michael Steele, republikanernas nye ordförande, ska få republikanerna på banan när det kommer till teknikområdet och börjar sitt ordförandeskap med ett "tech summit".

NY Times skriver om den längst sittande kongressledamoten i historien, John Dingell. Han har suttit där sedan 1955.

Washington Post berättar hur general David Petreus lyckades med konststycket att både vända kriget i Irak och samtidigt få stöd för det i den alltmer fientliga politiska miljön i Washington.

Freshman Year heter en ny dokusåpa där två nya kongressledamöter följs under ett år.

Barack Obama 2? Det kanske är denne karismatiske man från New Jersey, Cory Booker, borgmästare i Newark.

Varannat år ungefär tror republikanerna att nu, i år, kommer vi att vinna i New Jersey. Så blir nästan aldrig fallet. Men i år kanske?

Esquire skriver om en person man inte bör spela poker med, David Plouffe, Obamas kampanjmanager.

Inga kommentarer: