2008-10-11

Nya kommentarsregler

Tyvärr är det inte alla som klarar av det här med helt fria kommentarer. Det finns alltid dom som under anonym fana förstör en annars väldigt givande debatt och diskussion här på bloggen. Jag har inget mot tuff debatt, men jag avskyr de trista typer som hela tiden försöker sätta dit andra på bloggen.

Därför ändrar jag nu så man inte kan kommentera om man inte har ett Google-konto eller OpenID.

3 kommentarer:

magnus sa...

Bra.

Du kanske inte vill att detta ämne nämns (där vissa menat att du bör skämmas för att du stöder McCain), men jag tycker det är bedrövligt att se att stöd till en kandidat beskrivs som närmast kriminellt. De som föredrar McCain här -- utom jag i detta nu -- har jeg sett påpeka att Obama ljög om kopplingar till inte bara Ayers utan även, kanske viktigare, om kopplingarna till Odinga.

De som tjatar om att McCains antydan om de kopplingarna är så oetiska att det är ett brott att förorda McCain bör betänka att refererande till dem är politiskt relevanta i så motto att de aktualiserar förtroende för en som nu avser bli USA:s president.

Reagans tidigare yrke var ett vanligt förtroendeargument. Jag tycker argument ska mötas i sak. Om de är inkorrekta eller irrelevanta ska visas att de är det.

(Jag är f ö inte McCain-entusiast och kommer inte att med popcorn följa rösträkningen.)

magnus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
magnus sa...

Skulle stå: "...har jag INTE sett påpeka att Obama...".