2008-08-28

Har McCain bestämt sig?

Uppgifter tidigare idag sa att John McCain hade bestämt sig för en vicepresidentkandidat och att denne är någon av Mitt Romney, Tim Pawlenty eller Joe Lieberman. Men i en radiointervju under dagen motsade McCain själv det:

“I haven’t decided yet so I can’t tell you.”

Han sa också att han tar med sig både Mitt Romney och Tom Ridge till rallyt på lördag i Pennsylvania men säger att det ska inte tolkas som att någon av dem är hans val.

Det hela verkar ju ganska märkligt. Jag har svårt att se logiken i att han inte ska presentera sitt val imorgon. Kampanjen har planerat ett stort rally inför 10 000 personer i Ohio. Det blir ett rejält anti-klimax om vicepresidentkandidaten inte presenteras då. Dessutom är det perfekt för att ta uppmärksamhet från Obamas tal och snabbt avsluta demokraternas konvent och diskussionerna kring det.

Nåja, den som lever får se.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Mathias, du sprang i cirklar kring Obama-kramaren i afton som stod still och trampade i vänsterträsket. Härligt att se en svensk McCain-supporter som faktiskt pulveriserar motståndet kapitalt.

(I brist på tråd så lägger jag detta här. Ursäkta om det kommer en blänkare eller om jag missat ett inlägg som flaggat för aftonens debatt å TV8.)

Tobias Levander sa...

Du bör nog fästa mycket mindre avseende vid "I haven't decided yet" än vid "I can't tell you".
Självklart har han bestämt sig. Varför ens använda ett frågetecken i rubriken?

Mathias Sundin sa...

Anonym: Tack för det, men jag håller faktiskt inte med. Petter Odmark är mycket kunnig och jag respekterar hans åsikter även jag tycker han har fel i vissa sakfrågor. Petter är en av de riktigt balanserade Obama-fansen som kan backa upp sina åsikter med kunskap. Tänk om det alltid vore så väl.