2008-07-24

Taco Tuesday en succé

I tisdags hade vi Taco Tuesday på kontoret i Henderson där jag jobbar. Ett enkelt men framgångsrikt koncept. Massvis med tacos att äta för de volontärer som kommer in för att ringa telefonsamtal och knacka dörr. Det gick så bra att vi snabbt fick öka målsättningarna och ändå överträffade vi dem rejält. Vårat kontor presterar just nu bättre än alla andra kontor vilket har fått de andra rätt stressade. Idag när vi på lunchen ringde en av de andra ansvariga på ett annat kontor var han ute och knackade dörr, allt för att komma ifatt.

Jag fick ett rätt coolt mail idag. Secret Service behöver hela mitt namn för att kolla upp mig innan jag får träffa McCain. Sweet. Nu håller jag tummarna att inget går snett bara för att jag är svensk.

Det är väldigt många Irak-veteraner i kampanjen. Igår var jag och en kille som heter Ryan ute och knackade dörr. Han tjänstgjorde i Irak tillsammans med Mark, fältansvarig i Henderson. Mark hade åkt i humveen framför när Ryans humvee körde på en roadside-bomb, men han klarade sig utan några bestående skador.
Nevadas state director heter Vaughn Ward, tidigare major i marinkåren och befäl för det berömda Charlie company. Han tjänstgjorde i Falluja i Irak där han bland annat blev tilldelad Bronze Star för hjältemod i strid. Innan dess jobbade han för CIA. Ni kan se en intervju och ett reportage från hans kompani i Irak här.

Inga kommentarer: