2008-07-16

Första dagen i kampanjen

Jag har gjort min första dag i John McCains kampanj idag. Den bestod av phone banking, alltså att ringa runt till möjliga McCain-supporters för att ta reda på om de är det. Informationen om varje person sparas i en databas och sedan försöker man kontakta så många som möjligt av dessa väljare på eller precis innan valdagen för att få dem att gå och rösta.

Morgondagen kommer även den bestå av telefonarbete. Då ska vi ringa runt till potentiella volunteers och försöka få dem att göra en insats, till exempel på lördag då det är Walk for McCain. Till på lördag måste jag skaffa någon sorts hatt så inte flinten brinner upp. När jag åkte hem ikväll vid 21-tiden var det 43 grader varmt. Det blir lite svettigt i solen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fair and balanced, och så är du volontär för ena kampanjen?

Skämtar du eller?

Anonym sa...

Forts... inte konstigt att bloggen känts lite smålutande åt republikanskt håll då.

Kul. Antar att du inte är amerikansk medborgare, och således inte behöver bli indragen i McCains krigsdröm över MÅNGA år i Irak? Eller lida utan sjukförsäkring?

Fy tusan vad lurad jag känner mig, jag trodde ändå att den här bloggen var fair and balanced - men det är ju uppenbarligen det absolut sista den är. Det är ju som att läsa en (S) eller (M) - blogg som säger att den är partipolitiskt obunden.

Falsk marknadsföring! Bu!

Anonym sa...

När jag såg att du skulle ”voluntära” för McCain blev jag något förvånad. I USA är det milt talat ”verboten” för politiker att ta emot finansiellt stöd från utlandet. Jag förmodar att du är väsentligen oavlönad, vilket betyder att du ger ett bidrag in natura motsvarande vad det skulle kosta att anställa en person för att göra vad du gör. Naturligtvis är du inte den förste utlänning som kommit på denna idé, så jag förmodar att det finns några regler för detta?

Och, skaffa kepsen snabbt – solen i NV är inte att leka med.

Mathias Sundin sa...

Jag har skrivit ett inlägg om detta som ni kan läsa och kommentera.

Jag är inte avlönad på något sätt.

Anonym sa...

Låter riktigt spännande. Lycka till!