2008-02-15

Ungefär som kommunfullmäktige i Norrköping

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, ja du känner väl igen dig Mathias, det är väl så det brukar se ut efter fullmäktige!

Jo, nog är Obama är en tom burk som skramlar ovanligt högt. Det ska intressant att följa honom närmare och se om han kan stå upp mot McCain. Tror Obama får det ganska svettigt. /M. Rosendahl

Anonym sa...

Tror Obama klarar sig galant jag, mot en sådan total flipflopper som McCain. "Jag är emot Bush's tax-cuts" "Nej, jag är för Bush's tax-cuts" "Jag är emot tortyr" "Eller, vänta, nej, jag är nog inte så emot det".
Inga små frågor heller, om man säger så. Dessutom vill han bomba Iran och hävdar att USAs invånare inte skulle bry sig om USA stannade 10000 år i Irak. Jo, tjena.

Clinton känner nog av pressen från Obama, iom att hon nu går ut med mer negativa ads, och anklagar honom för att dra sig undan debatter...jo, han har ju bara deltagit i ARTON STYCKEN... Sheesh, Hillary.

Anonym sa...

Add on: Hon lånar också alla hans ideer för hur man håller ett tal, samtidigt som hon i nästa andetag hävdar att det bara är tomma ord att kunna tala bra.

Jag är själv kvinna, men jag kommer inte direkt att känna mig stoltare om hon hamnar som världens mäktigaste person. Nej tack.

Anonym sa...

Jag håller med "anonym". Jag gillade Hillary innan hela den här kampanjen drog igång på allvar men efter att ha följt alla nyheter och läst och läst så är jag besviken över hur hur de har drivit sin kampanj. Allt från rena fabriceringar till löjeväckande påståenden (tex Obamas uppsats från när han var runt 8 (?) år). Patetiskt!
The Clintons trodde mer eller mindre att nomineringen var hennes och hade inte alls räknat med några hinder på banan fram till 1600 PA Avenue.
PS. Jag är kvinna jag med...

Anonym sa...

Det är samma sak jag känner. Jag var inte negativt inställd till paret Clinton innan denna kampanj, men det har ändrats fullt och helt nu. Jag börjar fundera på - som jag läste i en amerikansk onlinetidning, om republikanerna kanske hade rätt om detta par iaf?
Som de bedrivit sin kampanj alltså... så fult. Lögner, saker som påstås och sedan dras tillbaka. Falska mailers. Attackreklam som inte säger sanningen. Hån. Tja, vinner Hillary Clinton sparar jag iaf pengar, för då lär jag inte besöka USA medan hon sitter vid makten.

Anonym sa...

Men hallå; vilka blå dunster ni båda kvinnor haft i ögonen tidigare om ni trott Hillary var en god och ärlig liten människa som bara vill alla väl... Nej, time to wake up! Jag kan rekommendera några uppiggande ammoniakdoser hos www.dick.morris.com. Dick är fd. närmaste man till Bill under hans presidenttid och om ens hälften av de storys Dick berättar om dessa båda lymlar är sanna så - go natt Billary... Hoppas innerligt vi slipper se dessa båda Billarys någonsin mer efter denna kampanj! /M. Rosendahl

Anonym sa...

Obama är och förblir en tom burk för mig tills han visar på motsatsen. Dessutom; det vore rent djävulusiskt om Obama vann och USA tog hem alla trupper på stuberten från Irak. Snacka om att blodet skulle flöda över detta arma land och Al Qaida skulle snabbt i triumf återta sina positioner helt gratis i Irak. Tror nån att Usama bara skulle grilla korv i öknen? Nej, Obamas önskedröm förblir just en --- önskedröm. /M. Rosendahl