2008-02-04

Ditt och datt

52 % av demokraterna tycker att USA gör framsteg i Irak.

Mitt Romney avslutar kampanjandet inför tisdagen i Kalifornien. Efter stigande opinionssiffror så har han lagt in ett extra kvällsrally där.

John McCain spenderade en del av måndagen på Mitt Romneys bakgård, i Boston, Massachusetts.

Hillary Clinton har återigen blivit känslosam. Denna gång på Yale där hon presenterades av en gammal lärare.

Hon håller ikväll en timmes town hall meeting i TV:n. Kampanjen har köpt en timmes tid på Hallmark och Hillary svarar på frågor i direktsändning.

Pat Buchanan är inte helt nöjd med kandidaterna:

"If you've got a Hillary and McCain race, you've got a third option: That's the pistol on the bed table."

George W. Bush presenterade idag sitt sista budgetförslag.

2 kommentarer:

Peter sa...

Hur mycket Clinton samlade in under januari är nu ute. Enligt Terry McAuliffe samlande hon ihop $13.5 miljoner. Klart sämre än Obamas $32 miljoner, och det släpptes inte heller någon information om hur mycket av det Clinton fick in som kan användas för primärvalet.

Kan inte riktigt förstå varför de släppte den informationen nu, som uppenbart är negativ för Clinton, dagen innan supertisdagen...

Såvida då inte interna undersökningar tyder på att Obama kommer att överaska och deras strategi är att försöka göra om Clinton till en underdog...
Eller för att ha något att förklara resultatet med, dvs att Obama hade så mycket mer pengar.

Anonym sa...

Det är spännande vad snabbt prioriteringarna ändras. När ekonomin går dåligt och Irakinventionen bättre kastas kalkylerna om. McCain som ekonomiskt ansvarstagande och förespråkare för Irakpolitiken får ett allt starkare läge. Planer för sjukförsäkringar är bra, men de ska finansierias i en tid med sämre ekonomi - problem för demokraterna.