2008-01-16

Tight i Nevada

I dag kom den andra opinionsundersökningen för Nevada under 2008. Den visar även den på ett tight race men har Hillary Clinton i ledningen.

35 Clinton
32 Obama
25 Edwards

2 kommentarer:

chall sa...

Hm, jag vet inte.. jag såg en del av debatten i Nevada och sällan har jag kännt mig så trött. Å andra sidan lider jag av lite jet lag så det är möjligt att jag var extra negativ men det kändes lite som "gosestilen" och inte riktigt "riktiga svar på allvarliga frågor".

Clinton får det nog tufft mot Obama när han nu fått dom där fackliga endorsements. Vi får väl se... Florida, och den första svenska rubriken med republikanerna, kommer närmare ;)

Mathias Sundin sa...

Jag orkade ärligt talat inte se hela debatten heller. Den var tydligen väldigt tam och snäll vilket stämnde in på den del jag såg.