2008-01-17

Ditt och datt

Wall Street Journal har följt Mike Huckabees kampanjmanager, Chip Saltsman, några dagar på jobbet. Det är en tuff tillvaro i en liten kampanj som inte har ett enda kontor i någon av staterna som röstar den 5 februari, förutom högkvarteret i Arkansas.

Fred Thompson kör en 60 sekunders reklamfilm till nyheterna imorgon fredag i South Carolina.

Vad har Michael Bloomberg på gång? På fredag ska han presentera något i Texas som han vägrar tala om vad det är och på lördag är han i Kalifornien och presenterar något om infrastruktur.

Senator Patrick Leahy endorsar Barack Obama.

John McCain kör sitt skämt från en debatt som en reklamfilm i South Carolina.

En pushpoll är en fejkad opinionsundersökning som ställer väldigt negativt vinklade frågor om en kandidat. Undrar ni hur det kan låta, kolla här. Den är pro-Huckabee och negativ mot Thompson.

Hillary Clinton skojade till ombord på "Hill Force One" häromdagen. Kolla själva.

Mitt Romney har varit två dagar i South Carolina och åker nu till Nevada som röstar på lördag men börjar också köra TV-reklam i Florida.

En annan som kör reklam i Florida är Rudy Giuliani. Mitt Romney är iblandad på ett hörn hör också. Rätt kul om ni frågar mig, kolla:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hillary läser uppenbart innantill från ett uppklistrat papper författat av någon slug medarbetare som är ute efter lite gratispoäng...hehe. Smart, men underblåser inte den sortens trixande i längden politikerföraktet (som kanske är starkare och mer utbrett i USA än här hemma)?

Mathias Sundin sa...

Jag tyckte också det såg ut så.

Anonym sa...

Haha Guiliani! :D
Där har de allt fått till det.

Anonym sa...

suck... Giuliani menar jag förstås...