2008-01-16

TV-reklam

Rudy Giuliani satsar som bekant hårt på Florida och lanserar nu en ny reklamfilm därnere. Den är fokuserad på ekonomin. Tänk vad snabbt det kan svänga i politiken. För någon vecka eller två sen var det bara change, nu bara ekonomi. Giuliani har visserligen levererat tolv vallöften, men mest pratat om det första. Att vara på offensiven i kriget mot terrorismen. Han har ju dock en del att visa upp från sin bakgrund gällande ekonomiska frågor. Men det är lite bråttom nu. Han kör även en radioreklam på spanska.

Barack Obama kör även han på spanska i form av två reklamfilmer som ska rulla i Nevada.

Hillary Clinton har även hon en ny TV-reklam ute som ska rulla i South Carolina. Hon pratar om att lyssna och berör health care, bostadskrisen osv.

Mitt Romney drog nyligen undan reklam från South Carolina och fokuserade på Michigan. Men kanske kände han att det skulle gå bra där för igår rullade han återigen igång i South Carolina med denna TV-reklam.

John McCain ser folket i South Carolina rätt i ögonen och pratar in i kameran i 30 sekunder.

John Edwards testar en ny grej och lanserar fyra stycken 10-sekundersfilmer. Han är också den första demokrat som "goes negative" eller jämförande som de föredrar att kalla det.

Komikern Al Franken ställer upp i senatsvalet i Minnesota (ett seriöst försök) och lanserar två reklamfilmer.

1 kommentar:

Krigsblogg 2007 sa...

Kul reklam - men den ABSOLUT coolaste är den här för Fred Thompson (som jag förmodligen hade röstat på själv om jag haft möjlighet):

http://www.youtube.com/watch?v=PxXgzl_zYSY&eurl=http://wizbangblog.com/content/2007/12/18/new-fred-thompson-video-kill-the-terrorists-protect-the-border-punch-the-hippies.php