2008-01-05

15 timmar on the trail

Jag gav mig i väg strax efter klockan sex i morse för att se Hillary Clinton och kom hem nyss 15 timmar senare efter att ha avslutat dagen med Mitt Romney. Vilken dag! Clinton, Obama, Huckabee (Chuck Norris!) och Romney. Och inte minst flera väldigt intressanta samtal med amerikanska väljare.

Jag ska lägga upp artiklar med bilder om alla fyra kandidater. Kort kan jag bara säga att Mitt Romney överraskade mest positivt och Barack Obama höll dagens klart bästa anförande. Han har ett bra läge och Hillary Clinton måste spotta upp sig om hon ska välta honom.

Jag trodde inte det skulle vara möjligt att skaka hand och prata med kandidaterna men efter att ha gjort det med McCain och Giuliani har det blivit en liten sport för mig. Lyckas jag skaka hand med samtliga kandidater med en chans att vinna så kommer jag så småningom ha skakat hand med USA:s president. I dag lyckades jag med Hillary Clinton (och Bill och Chelsea), Barack Obama och Mitt Romney. Mike Huckabees rally var jag lite för sen till för att kunna hamna långt fram. Jag får ta honom vid ett annat tillfälle.

I morgon blir det nog lite lugnare, det är bland annat debatter på kvällen. En väldigt oväntad person hörde av sig i dag också, som jag ska träffa i morgon. Återkommer om det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Se till att du får skaka hand med Obama om du vill ha skakat hand med USAs näste president.....:)

Eller har du redan klarat av den saken?

Mathias Sundin sa...

Det har jag klarat av =)

Niklas Frykman sa...

För närvarande skulle jag nog skaka hand med McCain om jag var ute efter näste presidents handsvett...

Mathias Sundin sa...

Bästa handskak hittills har Obama. Romneys hår såg fint ut även på nära håll. Det känns väl bra att veta Niklas?