2008-01-05

Morgon med The Clintons

I en flyghangar nere i Nashua hölls ett tidigt rally för Hillary Clinton med Bill och Chelsea som sidekicks. Ett gäng inbussade Clinton-medarbetare från Manchester försökte få igång publiken men lyckades inte riktigt. Bill Clinton höll en väldigt kort introduktion av Hillary innan han och Chelsea ställde sig bredvid och lyssnade på det ganska bleka anförandet.

Jag har under dagen på de fyra eventen försökt tänka med känslorna och inte stötas bort om jag inte håller med i själva sakfrågan. Jag försöker koppla bort mina egna åsikter och försöka sätta mig in hur amerikanska väljare som funderar på den där kandidaten känner. Om jag funderade på Clinton skulle hennes anförande där inte påverkat mig speciellt mycket. Hennes budskap känns ganska svagt.

Det går ut på följande: Vi har många väldigt stora problem framför oss och därför måste vi ha en president som kan göra skillnad från dag ett.

Det kan säkert övertyga en del på det mer logiska planet, men det skapar inga känslor. Det gör inte att man efter en förlust i Iowa känner att nä, nu jäklar tar vi och kickar ass i New Hampshire.

En äkta Secret Service-kille framför de inbussade fansen.


The Clintons


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Det räcker med att studera Bill Clinton under Hillarys tal efter förlusten i Iowa (Bill syns bäst i CNN). Karln ser j..igt stel ut och kämpar med mimiken. Av kroppsspråket att dömma signalerar Bill att det är kört.

Hälsar
Patrik

Mathias Sundin sa...

Jo, han såg inte helt nöjd ut heller. I TV sa någon nyss att bilden från hennes tal hade för honom en gulnande ljus över sig. Det var ett kort från 90-talet. Hillary, Bill, Madeleine Albright osv.

Amer Al-bayya sa...

Vem skapade Al-Qaida??Har USA lovat Al-Qaida att befria Palestina efter Afghanistan??

Kriget mot Irak (Israels krig-AIPACs krig),kriget mot Libanon,kriget mot Gaza,hot mot Syrien, Hot var mot Yasser Arafat, hot mot Abbas,Israels ockupation går vidare och bosättningar är USAs orättvis politik mot hela Mellanöstern för Israel och mot Palestina..Var är FN:s 28 resolutioner mot Israel ,USA??..Vem styr USAs politik??Vem betalar USAs stöd till Israel??Vem styr USAs kongress??.Israels krigsbrott mot Gaza är största och grovste i vår historia..Var är FN???.
Spelet gäller arabvärldens område, Oljan, makt och pengar..
Stoppa USA och Israel..USA måste börja med Israels kärnvapen-200 atombomber- först och förbjudna vapen-vitt fosfor-DIME bomber,FN...
7 Frågor till politiker i västvärlden!! Många länder i Europa vill ändra lagen för att skydda Israels brott och krigsbrott.!! Detta är rasism,orättvist och olagligt.Detta är inte rättvist.
Makt är makt, Pengar är pengar, Mördare är mördare.Irak är förstört som land.kriget var på Israels order till Bush och Blair.USA krigar för Israels skull.Mot Libanon,Syriena,Gaza och Palestina.Varför besöker varje USA:s president AIPAC org.först??Vem är AIPAC??Har ISRAEL makt över USA:s politik??.

Jag vill tala om USA, UK, Frankrike,EU , FN och Israel:s ockupation och brott mot folkrätten, mänskliga rättigheter och internationell rätt men jag vill veta var rättvisan är och hur man kan skapa såna orättvisor mot Palestina i de demokratiska länder som försvarar människans liv och rättigheter.Arabvärlden kommer attkräva alla ersättningar för politikernas brott mot alla lagar och regler i vårt liv och vår värld.

Jag frågar alla politiker :-
1- Vem stödjer och hjälper Israels ockupation och alla brott med bosättningar över hela Palestina?
2- Vem stödjer och hjälper Israels kärnvapen -200 atom bomber-och förbjudna vapen-vit fosfor,DIME bomber-??
3- Vem ger stöd och hjälp till Israel i FN??
4- Varför försvarar USA,UK Israel orättvist??Vem betalar USA:s stöd till Israel??Vem är AIPAC??
5- Var är alla FN:s resolutioner mot Israel(28 st)??
6- Varför går Israels ockupation, brott vidare??
7- Vem kan stoppa Israel??

Politikerna i västvärlden begår brott och de är skyldiga och olagliga.
Denna politik skapar mer orättvisor,hat, rasism, brott och terror..Arabvärlden ska kräva alla ersättningar från USA och Israel med EUs politiker..Nu är det stop och det är nog..
Jag väntar på ett svar och ett stopp och ett straff mot alla som begår såna brott och ockupation.Nu är det nog och stopp..Befria Palestina nu..Det är bättre för alla,USA.Innan det blir för sent....