2007-08-17

Ditt och datt

Om något är bättre för en demokratisk presidentkandidat än att bråka med Bushs Vita hus så är det att bråka med Karl Rove. Han har pucklat på Hillary Clinton nu i dagarna. Det spekuleras i vad han egentligen vill. Tror han att hon kommer vinna demokraternas nominering och vill försvaga henne i presidentvalet, eller vill han stärka hennes chanser i nomineringsprocessen.

Giuliani vill att väljare och media ska låta hans familj vara i fred. Det sa han till en kvinna som undrade varför hon skulle rösta på honom när inte hans barn gör det. Hans dotter fick uppmärksamhet för ett tag sen när hennes sympatier för Barack Obama blev kända.

En av författarna till boken Boy Genius om Karl Rove skriver i National Journal med anledning av att han lämnar Vita huset.

Mitt Romney vann Illinois Straw Poll, vilket inte alls har samma tyngd som Iowas men ändå innebär fler positiva nyheter för den gode Mitt.

Så har president Bushs ena tvillingdotter, Jenna, förlovat sig med en ung herre vid namn Henry Hager. Han har bland annat jobbat som assistent åt Karl Rove.

Inga kommentarer: