2006-12-30

Ännu bättre bevakning inför 2008

Jag har nu köpt tillgång till Rasmussen Reports alla opinionsundersökningar och deras valbevakning inför 2008 års presidentval. De blev vid presidentvalet 2004 det undersökningsinstitut som prickade allra mest rätt i valutgången och de följer nu noga alla kandidater inför 2008.

Detta kommer ge er läsare extra insikter och bakgrundsinformation som ni inte får tag på någon annan svensk site. Jag kommer framöver förbättra och utveckla bloggen så ni enkelt ska kunna följa valet härifrån. Allting hinner inte jag skriva om, men jag ska förse er med bra länkar så ni själva kan hänga med.

Att prenumerera på Rasmussen kostar en del pengar och ni hjälper till genom att besöka de annonserar som jag lagt upp på bloggen. Så, klicka på!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Får du stålar av nån för din viktiga insats för vår lilla borstbindarnation Sverige, eller är du förbannad på medierna som inte skriver så mycket om kampen om presidentstolen? Eller nån annat anledning?

Mathias Sundin sa...

Nehe, om det ändå vore så väl. Det enda jag får in blir det som kommer in på annonserna.

Det är en kombination över att jag är extremt trött på den svenska mediebevakningen av USA och mitt stora intresse av amerikansk politik.

Mathias Sundin sa...

Det kostar 20 dollar i månaden, så inte så farligt. Men det är klart, på ett par år blir det lite kulor. Hoppas kunna täcka en del av det med annonserna.

yanmaneee sa...

pandora bracelet
supreme clothing
golden goose
supreme hoodie
golden goose
kyrie 7
ggdb
stone island outlet
yeezy 350
supreme outlet