2005-12-20

Morales seger en mardröm för USA?

TT menar att Bolivias nya president Evo Morales är en mardröm för USA eftersom han är socialist, indian, USA-kritiker och f.d. kokaodlare. TT tycker naturligtvis att Morales som bl a vill förstatliga företag är en "intressant politiker".

Och säkert kan det vara så att USA inte gillar att en Chavez-vänlig USA-kritiker blir president i Bolivia, men för de som Morales verkligen är en mardröm så är det för folket i Bolivia.

4 kommentarer:

Anonym sa...

"Snart kommer kokaodlingen vara helt legaliserad i Bolivia om Morales får som han vill. Det är detsamma som att sticka fingrarna i ögonen på president George W Bush."

Man måste tolka det som att TT tycker att det inte är nåt problem för någon annan än Bush om koka legaliseras.

Man undrar varför de inte förespråkar legalisering i Sverige med, det finns ju tydligen inget problem med det, mer än för Bush... Och eftersom det är en politik som drivs av en "intressant politiker" borde det ju vara intressant på andra håll i världen med, om man får tro vad de skriver..

Mathias Sundin sa...

Javisst är Bush hemsk som inte gillar kokaodlingar. Det som är så bra för alla!

Anonym sa...

Se där ja, det tog inte många dagar innan ärkesocialisten Morales bekände färg. Bush är en terrorist och Castro en hjälte.
http://gatewaypundit.blogspot.com/2005/12/nice-start-new-bolivian-president.html

En intressant politiker sa TT.

Anonym sa...

Javisst, koka är faktiskt bra för alla, men det vet du uppenbarligen ingenting om. Att man kan tillverka kokain av koka har inte mer relevans än att man kan tillverka brännvin av potatis. Att bekämpa kokaintillverkningen är en annan sak, och det har Evo lovat att göra.

Att han skulle vara farlig för folket är det mest reaktionära jag någonsin hört. Farlig för vilket folk? Jo, de rika, som inte utgör mer än några få procent av befolkningen. Resten av landet jublar, för äntligen har man fått en president som representerar den stora massan. Det är demokrati.