2005-10-30

Ohly slutar kalla sig kommunist

Lars Adaktusson lämnar Agenda med flaggan i topp i form av ett scoop. I direktsändning meddelar Lars Ohly att han slutar kalla sig kommunist. Men som många sagt innan mig: Problemet är inte han kallar sig kommunist, problemet att han är kommunist.

6 kommentarer:

Robin Ekman sa...

Han säger att begreppet kommunist är förknippat med för mycket förtryck... jaha, inte ideologin alltså, men begreppet.

Anonym sa...

sp3tt: Ideologin handlar ju om att bekämpa förtryck enligt kommunistiska manifestet. Mycket av det tveksamma är olika diktatorers ageranden och det har ju inget med ideologin att göra - eller hur? Däremot med begreppet. Ungefär som att säga att kristna är korstågs-fanatiker och muslimer terrorist-jävlar. Vi vet ju att de båda senare inte stämmer så varför skulle kommunister vara förtryckare bara för att några kommunister varit det?

Mathias: Jag tror att du fick det lite om bakfoten där va? Problemet är att det som folk tror att han menar med kommunism inte är det han menar med kommunism och därför slutar han nu att kalla sig kommunism så att folk ska förstå vad han verkligen menar. Inte så avancerat väl?

Anonym sa...

Where did you find it? Interesting read buy dot matrix printers 17th annual north carolina rv & camping show Z4 tires

Anonym sa...

Best regards from NY! »

Anonym sa...

Best regards from NY! hci sylvia facelift Pic of oxycontin

Anonym sa...

best regards, nice info olympic games Nutritional smart drugs cognitive enhancement supplements cooper toric contact lenses http://www.1995mitsubishieclipse.info Cheap phentermine pill for you Linda albert and cooperative learning bextra 10 mg Economical laptops Crib vibrator playschool Palm pilot craps Furnishings rug area homevisions Watch chris brown yo video on windows media Water aqua jogging buy fiorinal online no prescription Fitness woman wrestling http://www.datarecoveryshareware.info Losing weight with liquid diet Game palm pilot software