2005-10-30

Ajöken Agenda

Ikväll är det sista kvällen för Agenda, i alla fall i nuvarande form med Lars Adaktusson som programledare. Jag har alltid gillat programmet även om det ibland är rätt segt. Men segheten, eller viljan att inte ta upp för många ämnen och avhandla dessa för snabbt är också programmet styrka. Vad kvällens program innehåller är hemligt skriver de på hemsidan.

De kommande fem Agenda kommer heta Agenda Europa och som namnet antyder diskutera EU. Ett mycket bra iniativ tycker jag. Vi har alldeles för lite EU-debatt i Sverige, och jag är en av dem som inte drar mitt strå till stacken. Av någon anledning känns det så mycket mer spännande med amerikansk politik. Visserligen gör Tony Blair sitt för att liva upp debatten och lyckas hamna rätt i många frågor, men så fort jag ens tänker på Chirac så får jag hjärnblödning. Det är ingen bra ursäkt för att inte diskutera de oerhört allvarliga frågor vi har att brottas med i unionen. Jag ska titta på Agenda Europa i alla fall.

1 kommentar:

Anonym sa...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » » »