2005-09-12

Tiina Rosenberg verkar smidig

Nu lämnar Susanne Linde (hon som var sjukskriven ni vet) också F! efter bråk med Tiina Rosenberg.

"För henne är jag en ointelligent, heterosexuell medelklasskärring," säger Linde.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Rosenberg är inte riktigt i ordning. Heterokvinnor är könsförädare. Nån som vill veta vad invandraren i ledartrojkan heter tillvitas "rasistdjävul" varefter Rosenberg stormar ut ur samlingssalen tuggande fradga. När käkar hon sin första matta - eller är det avklarat redan?

Monodemon sa...

Anonymous:
Att Tiina är en rug-muncher är väl inget hon försökt göra någon hemlighet av...?

Wille sa...

"För henne är jag en ointelligent, heterosexuell medelklasskärring," säger Linde.
Nu behöver man väl å andra sidan inte vara lesbisk militant extrem-feminist för att veta att ovanstående påstående säkerligen är sant..

Men Rosenberg verkar slå en hel del rekord i att sakna "political astuteness".

Anonym sa...

Go Rosenberg Go - mera matt-tuggeri. Skall bli kul att höra Matte Gudruns bortförklaringar (är inte hon en hetero-könsförrädarlägremedelklasskäring förresten?) eller har hon kommit ut nu?

Anonym sa...

Alla har vi våra dåliga dagar, och dagar då vi formulerar oss dumt, men glöm inte att Tiina Rosenberg själv har levt en stor del av sitt liv i en heterosexuell relation och har två barn sedan dess. Hon vet vad hon talar because she has been there too.
Rannsaka er själv hur ni uttrycker er i tal inför folk ni inte kan samarbeta med. Lycka till.

Anonym sa...

Tiina har aldrig sagt att heterokvinnor är könsförädare. Det är intressant att en landsomfattande homohatkampanj kan grunda sig på enbart rykten. Tiina är ett viktigt tillskott i politiken, och jag hoppas verkligen att hon får leva länge till och slippa sluta som Anna Lindh.

Anonym sa...

Håller med ovanstående! Det är en väldig massa citat som tillskrivs Tiina Rosenberg men som inte kan dokumenteras. Det där med "könsförrädare" faller ju på sin egen orimlighet. Rosenberg betraktar könen som sociala konstruktioner, alltså har man inget kön att förråda. Många verkar projicera sina värsta fördomar och rädslor på vår nya rikshäxa. Jag kan inte låta bli att känna sympati för en sådan underdog. Tiina verkar vara ett rivigt fruntimmer med klös i, och jag börjar till och med fundera på att rösta på henne.