2005-09-01

Carlshamre den tredje Fi?

Maria Carlshamre är europaparlamentariker för folkpartiet men just nu beordrad till inte tjänst efter åtal om bokföringsbrott. I en DN-artikel står det att Fi förhandlar med två kända borgerliga politiker, den ena folkpartist. Kan den ena vara Carlshamre?

Visserligen är hon liberal, men det är väl det som är själva meningen och visserligen är hon åtalad, vilket är det som mest talar mot. Ingen vidare start för Fi om en av deras tre partiledare döms för bokföringsbrott.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Och en av de utsedda är fälld för skattebrott. Bäst att vräka skattepengar över dem annars slår de sig kanske på värdetransportrån - det nya innebrottet i den kriminella världen!

Mathias Sundin sa...

Jo, Carlshamre kunde ju ta hjälp av Gudrun isf.

Anonym sa...

Grabbar det kommer på ett ut. Konsumenten betalar för brottsligheten också inte bara för politrukerna!

Anonym sa...

Förment liberal är väl så långt man kan sträcka sig vad beträffar sambandet mellan epitetet liberal och Maria Carlshamre.

Beträffande det eventuella bokföringsbrottet kan jag bara instämma i andemeningen i den första kommentaren; det är nog inget stort minus i FI-kretsar

Sebastian Weil sa...

En folkpartist som liberal? Är det sant! Skriv mer om det, det vore ju fullständigt sensationellt om det fanns någon liberal i det partiet!