2005-08-31

Mer Arnold

Jag tittade på Stinas intervju med Arnold och han var som utlovat charmig och klipsk. Jag har skrivit lite tidigare om herr Arnold som ni kan läsa om ni vill. Ska imorgon försöka mig på en uppdatering hur det går för honom. Tidigt gick det mycket bra, men möjligen har han tagit vatten över huvet med en del rejäla reformer där han bland annat gett sig på kärnan i politikernas intresse, deras valdistrikt. Men som sagt, mer om det imorgon, håll till godo med detta så länge:

Kommentar till hans tal på republikanernas konvent förra hösten, State of the Arnold, Mer muskler hos Arnold och George v. Arnold.

7 kommentarer:

Monodemon sa...

Intressant att få höra Arnold berätta om den europeiska jantelagen. Det brukar man ju annars vilja tro är en skandinavisk företeelse.

joakim sa...

Visst gav han ett bra intryck, men så var också föreställningen välregiserad. Stina fick ju endast fick ställa i förväg godkända frågor (precis som det brukar vara i Bush-intervjuer), och att när hon i stundens hetta ändå ställde andra frågor avbröts intervjun. Säga vad man vill om överdriven antiamerikanism, men på denna punkt liknar ledande USA-poltikers mediasyn Kinas snarare än Sveriges.

http://www.svd.se/dynamiskt/noje/did_10384026.asp

joakim sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fuck off and die sa...

Jo, Arnold är äg! Det enda dåliga med honom är hans vurm för vapenkontroll - men jag tror att det är ett måste i PRK.

ForestRidge sa...

monodemon:

Jantelagen ÄR en skandinavisk (svensk/norsk) företeelse.

Arnold gjorde nog samma misstag om Europa som vi i Sverige alltid gör om USA.
Inbillar oss att det är homogent.

Det som gäller för Texas gäller inte nödvändigtvis för Montana, lika lite som jantelagen för Sverige/Norge nödvändigtvis gäller för Portugal.

yanmaneee sa...

pandora jewelry
longchamp handbags
jordan shoes
lebron james shoes
longchamp handbags
curry shoes
lebron james shoes
yeezy boost 350 v2
nike sb dunks
supreme

seneeh sa...

blog 7a replica bags wholesale go to my site gucci replica handbags my link gucci replica handbags