2012-11-06

Till varje pris - nu som ebok - till valreapris!

Min bok - Till varje pris - finns nu som ebok.

Dito.se är först ut med att ha den, men snart kommer den på alla plattformar där eböcker säljs (utom Amazon Kindle, där böcker på svenska ej säljs). Finns också direkt via förlaget.

Ni får den i natt för supervalpriset 19 kr!

Här har ni ett par recensioner:

Widar Andersson, Folkbladet:


"Jag sträckläste boken under en fyra timmars tågresa. Mathias Sundin lyckas t o m författa några erotiska passager utan att bli pinsam."

Ronie Berggren, Amerikanska nyhetsanalyser:


"Till varje pris är en roman, men det är också ett stycke samtidshistoria. Mathias Sundin, som bland annat kampanjade för John McCain 2008, har följt amerikansk politik både länge och närgånget - vilket märks hela boken igenom.

I boken får vi följa Mark Erikssons politiska kampanj, och ges genom den en blick in i hur politiska kampanjer i USA faktiskt fungerar på riktigt; kampanj-eventen beskrivs levande och realistiskt, nominerings- och primärval, insamlingskampanjer och delegater - endorsementprocesser och mediauppbåd likaså."

Och här är baksidestexten.

En hård politisk strid utkämpas i Minnesota, där den svensk-amerikanske senatorn, demokraten Mark Eriksson, utmanas av kongressledamoten Michelle Bachmann. Eriksson ligger under och förlorar han är den politiska karriären över.

Så en dag, mitt i kampanjen, ringer hans telefon. Samtalet vänder upp och ner på hans värld och plötsligt hägrar den högsta politiska vinsten av alla framför honom: Vita huset.

Först måste han emellertid besegra Bachmann – och därefter väntar partikamraten och vännen Barack Obama.

Samtidigt börjar en man från hans förflutna gräva i en hemlighet. En hemlighet som skulle kunna förstöra allt. En hemlighet som måste bevaras till varje pris.

Till varje pris är en spännande politisk thriller med ett slut du aldrig någonsin kan ana. Berättelsen utspelar sig i det verkliga USA och Sverige. För första gången kan du uppleva en presidentkampanj från insidan. När du läst boken kommer du känna till och förstå amerikansk politik som få andra svenskar gör.
 

2 kommentarer:

Christian sa...

Köpt! 19 kr = bra pris. :)

Mathias Sundin sa...

Det är det! =)