2012-11-02

Bill Clinton kampanjar hårdast

Fem kampanjevent i Florida idag, tre imorgon i Virginia, tre i Ohio igår. Bill Clinton kampanjar hårdare än någon av kandidaterna. 

Clinton i Ohio igår. Idag i Florida, jag kommer vara där.
Nu ska det ju sägas att Clinton, som inte är kandidat, har mer tid att just kampanja. Barack Obama ska hinna med att vara lite president, samma sak med Joe Biden. Mitt Romney har kampanjbeslut att ta, telefonsamtal att ringa och allmänt hålla sig uppdaterad om läget i landet och världen, dito för Paul Ryan.

Ändå är det ett imponerande tempo den tidigare presidenten håller. Om Obama vinner kommer Bill Clinton nämnas som en av de största anledningarna till vinsten, genom hans suveräna tal på konventet och det outtröttliga arbete han utför nu. Förlorar Obama kommer förlusten inte skyllas på Clinton.

Idag är alltså Clinton i Florida och jag ska besöka eventet ikväll i Tallahassee. Det blir en perfekt avslutning på min resa, jag åker hem imorgon, och väger nästan upp att jag inte fick chans att se Barack Obama (han kommer hit på söndag).


Inga kommentarer: