2012-10-17

Politik är krig utan blod. Sägs det

Min bok är nu ute!

Det är en politisk thriller som handlar om Mark Eriksson, svensk-amerikansk senator från Minnesota. Just nu kan ni köpa den direkt från förlaget, men snart finns den i alla vanliga nätbokhandlar och även som ebok.

Hoppas ni kommer gilla den (och ni som läser denna blogg, jag är rätt säker på att ni kommer gilla den).

En hård politisk strid utkämpas i Minnesota, där den svensk-amerikanske senatorn, demokraten Mark Eriksson, utmanas av kongressledamoten Michelle Bachmann. Eriksson ligger under och förlorar han är den politiska karriären över. 

Så en dag, mitt i kampanjen, ringer hans telefon. Samtalet vänder upp och ner på hans värld och plötsligt hägrar den högsta politiska vinsten av alla framför honom: Vita huset. Först måste han emellertid besegra Bachmann – och därefter väntar partikamraten och vännen Barack Obama

Samtidigt börjar en man från hans förflutna gräva i en hemlighet. En hemlighet som skulle kunna förstöra allt. En hemlighet som måste bevaras till varje pris. 

Till varje pris är en spännande politisk thriller med ett slut du aldrig någonsin kan ana. 

Berättelsen utspelar sig i det verkliga USA och Sverige. För första gången kan du uppleva en presidentkampanj från insidan. När du läst boken kommer du känna till och förstå amerikansk politik som få andra svenskar gör.

Inga kommentarer: