2010-02-22

Svensk politik först

Det går ganska lång tid mellan uppdateringarna numera. Speciellt jämfört med valåret 2008, då jag ofta uppdaterade flera gånger per dag. Det är ett annat valår nu nämligen, ett svenskt. Jag leder Folkpartiet i Norrköping, kandiderar till kommunfullmäktige och till riksdagen. Det tar, som ni förstår, tid. Amerikansk politik får inte lika stort utrymme.

Jag kommer fortsätta uppdatera, men det blir helt enkelt lite längre mellan varven och räkna med väldigt få inlägg under augusti och september.

Ni som gillar amerikansk politik får gärna följa min svenska kampanj. Det är helt klart USA-inspirerad. Dörrknackning är centralt, jag ska försöka slå svenskt rekord i dörrknackning, 10 000 dörrar. Jag kör lite fundraising och endorsements. Dessutom såklart sociala medier. Ni kan följa den på www.mathiassundin.se.

5 kommentarer:

Niklas sa...

Tråkigt, även om jag förstår prioriteringen. Jag gillar ju din blogg om amerikansk politik mycket, men är inte särskilt förtjust i din andra blogg ;)

Anonym sa...

Det var inte oväntat. Att veta att Obama är en bluff och samtidigt låtsas som ingenting är ju ohållbart. Sanningen försvinner emellertid inte.

Mathias Sundin sa...

Niklas: Jag kommer igen med högre takt här efter valet. =)

Magnus: Nej, det är ju därför jag minskar takten, Obamas trovärdighet som president. Jag klarar inte av att leva i den lögnen!

Niklas sa...

Synd, men helt förståerligt. Vi hoppas dock att du så snart som möjligt är tillbaka med uppdateringar

Knackade inte Tobias Billström 10 000 dörrar valet 2006? Jag tycker du ska satsa på 15 000 :)

Mathias Sundin sa...

Jo, precis, därför jag ska knacka över 10 000 dörrar. =)