2008-11-04

Valdag

Så är dagen äntligen här! Jag kan knappt tro det. Har nyss vaknat och ska strax bege mig ut till kampanjkontoret.

Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga idag och inatt. Tar med mig datorn till valvakan men inte alls säkert att jag lyckas hitta någon uppkoppling. Ni följer alltså bäst själva valet på andra sidor och på TV. Ni hittar länkar i högerspalten.
Jag ska försöka bidra med lite analyser och reflektioner imorgon. Ni är mer än välkomna att kommentera och diskutera varför det gick som det gick eller går som det går.

Ni kommer kunna höra och se mig en del i svensk media idag och imorgon. Nu klockan 20.30 (hela tiden svensk tid) så är jag med i SVT:s debatt. I morgon bitti 06.50 intervjuas jag i Morgonpasset i P3. Någon gång där på morgonen är jag också med i TV8:s valvaka. På eftermiddagen, efter kl 17 är jag med i Studio Ett i P1. Dessutom lite lokal media i Östergötland.

Själva valutgången är visserligen inte speciellt spännande, men jag är ändå nervös. Vi syns på andra sidan!

1 kommentar:

Micke sa...

"Själva valutgången är visserligen inte speciellt spännande..." Så du har gett upp och tror på Obama-seger eller?