2008-11-03

Obama-kontor bredvid vapenaffär

Jag passade på att svänga förbi ett av Obama-kampanjens kontor i Henderson när jag var på väg ut för att knacka lite dörr. Vägg i vägg med Obama-kontoret låg en vapenaffär vars ägare inte verkade ge mycket för Obama. Han hade klistrat ett gäng McCain-skyltar i fönstret.

Det var för övrigt nästan helt öde på Obama-kontoret. Jag hade trott att dom skulle ha ännu fler folk än vi. Det är ju vad man läser överallt i media.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Det måste väl du som mccain-supporter tycka om. ;)

Ronie Berggren sa...

haha, rolig skylt :) Har svårt att tro att någon affär i Sverige skulle sätta upp såna där skyltar i valtider. Det är sånt där som gör amerikansk politik så charmig. När jag kampanjade för Bush 2004 var det en kille som lackat hela sin bil på alla sidor med "Bush Cheney 04". Och hela hans hus såg ut som ett stort Republikanskt kampanjkvarter :)

Det här är förövrigt min första kommentar på den här bloggen, som jag dock följer med stort intresse. Du får kampanja riktigt hårt nu - annars vinner inte McCain, Abba och allt, till trots :)

Mattias sa...

No Obama Parking
Use Street
Thank You

:D

Anders sa...

Synd att du inte lyckades ta ett foto på hur tomt kontoret var. Bloggen 538 är ju full med bilder på stängda, tomma och i det närmsta tomma McCainkontor. En bild hade ju verkligen visat hur felaktig media är i sin rapportering.

Allt tal om att McCain håller på att ta in liknar ju Baghdad Bobs värsta skrönor, mängder med ord, men inga som helst bevis.

Mathias Sundin sa...

Jag vågade inte gå in, hade min ABBA fans for McCain-t-shirt på mig =)

Anders sa...

Du gick inte in men kunde trots det se att det var tomt, illa att du inte tog ett foto av det du kunde se utifrån, du kunde ju ha slagit hål på den förljugna bilden i media.

Jobba på

http://www.pollster.com/polls/nv/08-nv-pres-ge-mvo.php

Mathias Sundin sa...

Ja, jag åkte förbi ingången ett par gånger. Hade jag stått med bilen precis utanför och fotat hade det nu uppfattats som lite skumt.

Anders sa...

Fotona är tagna medans du körde, hade jag inte kunnat gissa. Att du lyckades se att det var nästan öde från bilen, strongt, det hade jag aldrig kunnat göra. Lite Malkinklass över din undersökande journalistik. Tur att de i kontoret inte började undra över varför du cirkulerade runt kontoret.

Mathias Sundin sa...

Men ärligt talat, vad är ditt problem? Påstår du att jag ljuger? Och när skrev jag att tog korten medan jag körde.

Anders sa...

Inga problem här och jag påstår heller inte något. Beundrar bara dina försök till Malkinjournalistik.

Missuppfattade nog vad du skrev.
Så du körde runt ett antal gånger för att se om det kom någon ut från kontoret? Och eftersom det inte kom någon ut så var det öde? Spännande.

Mathias Sundin sa...

När någon ifrågasätter om jag ljuger tröttnar jag. Mycket idioti står jag ut med, men där går gränsen. Var vänlig skriv inte här mer.

Anders sa...

När har jag hävdat att du skulle ha ljugit? Var mer om att vilka observationer du baserade din slutsats på.

Vad du skrev 'någon ifrågasätter om jag ljuger' är nog inte vad du egentligen menade.

Mathias Sundin sa...

Mina undersökningsmetoder är att jag ser saker och sedan rapporterar det. Du har uppenbarligen problemet tro på vad jag skriver. Där går min gräns och jag bad dig därför sluta skriva. Du är inte välkommen här längre. Jag tar bort dina kommentarer i fortsättningen.

Anders sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Niklas sa...

Anderse:

Varför vara otrevlig? Alla förstår ju vad Mathias menar.