2008-11-08

En helgs vila för Obama-folket

Barack Obama har meddelat att de inte kommer ge några tillkännagivanden under helgen. Helt enkelt eftersom all personal behöver några timmar att vila upp sig. Barack Obama kommer spendera helgen hemma i Chicago för att på måndag åka till Washington. President Bush har bjudit in honom och Michelle till Vita huset. Männen ska prata affärer och kvinnorna titta på inredningen (allting är inte historiskt i det här valet).

Obama ringde för övrigt till Nancy Reagan och bad om ursäkt efter att han skämtat om henne på presskonferens igår.

Under tiden jobbar Sarah Palin för att inte bli omöjlig för framtida presidentval. Hon kallar de som anklagar henne för okunskap och divalater för "unprofessional", "immature" och "jerks", bland annat.

John McCain återvänder till senaten nästa vecka men ska också hinna med ett besök hos Jay Leno på tisdag i samband med Veterans Day.

4 kommentarer:

Robert Nordman sa...

Väldigt, väldigt dumt av Obama att inte klämma in en semester ASAP - både för sig själv och en del nyckelpersoner.

Det var väl även Clintons misstag, om jag inte minns fel.

Johan Ingerö sa...

Männen ska prata affärer och kvinnorna titta på inredningen (allting är inte historiskt i det här valet).

*ROTFL*

För övrigt har Nordman helt rätt om Clinton. Han var utmattad när han svors in.

Mathias Sundin sa...

Tror det är svårt att ta semester direkt, men det kommer säkert om ett tag när han utsett folk till de viktigaste posterna.

Gunilla Kinn sa...

Jag tror säkert att Obama kommer att ta en rejäl semester framöver. Dels har han gjort det då och då (hm, minus "rejäl") tidigare under året), dels verkar nyckeln till hans framgångar ha varit att ha lärt sig en hel del av sina föregångares (Clinton, Kerry m fl) alla misstag.