2008-09-22

Hard knocks

Kampanjerna fortsätter att slå hårt mot varandra på TV.

Obama om sjukförsäkringar och den artikel jag skrev om i inlägget nedan:McCain om Obamas kopplingar i Chicago-politiken som är beryktat ful:

6 kommentarer:

Niklas Frykman sa...

Är det bara mina svenska veka nerver eller känns det inte mer smakfullt att som Obama ha sin approval-snutt innan själva attacken än efter, som McCain har?

Anonym sa...

Snarare tvärtom, attacken känns mer om det inte kommer något annat efteråt, utan tar slut där den tar slut. Den blir färskast i minne, inte om "approved by..." slängs in de sista tre sekunderna. Tappar fokus. Tycker det var ett smart drag.

Anonym sa...

Bra tänkt anonym, jag håller med.

Anonym sa...

Jag måste säga att jag tycker att Obamas inslag känns mera välgjort. Obamas reklam attackerar ju McCain direkt, intrycket av det förstärks också av att aprovale-snutten kommer dirket.

I McCains fall attackerar han ju Obama indirekt och försöker inte smtskasta honom utan snarare hans bakgrund vilket jag inte tror kommer att fungera. Obama har redan lyckats mejsla in i det amerikanska folket att han är en ärlig kille som är riktigt hyfens.

Det är alldeles för sent för McCains kampanj team att börja svartmåla honom som person. Det som McCain kampanjen borde göra är att förstärka intrycket av att Obama bara är en shysst kille som man kan ta en öl med, men inte kan leda landet i krig.

Anonym sa...

En vän sa till mig vid det förra amerikanska presidentvalet att kampanjerna innan kunde vara rätt fula. Men inte trodde jag att dessa kampaner kunde vara så barnsliga.

Anonym sa...

McCain fryser sin kampanj och ställer in den första debatten för att ägna sig åt den ekonomiska krisen. Med tanke på hur det gått för honom hittils den senaste veckorna så är det nog ett klokt men lite väl desperat val av honom.

Men det visar ju också att vill man ha en president som klarar av att hantera flera saker samtidgt så skall man inte välja McCain.