2008-08-05

Sista dagen i kampanjen

Idag gör jag min sista dag i John McCains presidentkampanj. Får se om det blir en fortsättning i november, jag funderar på det. Vore kul att avsluta det jobb jag nu påbörjat. Det känns faktiskt rejält vemodigt att åka hem nu. När man varit så länge på ett ställe och när valet känns så viktigt är det inte kul att åka hem. Men jag får samtidigt med mig en del nya idéer, tankar och kunnande.

När jag kommer hem ska jag lägga upp fler bilder och skriva lite mer om mina reflektioner från kampanjen. Kom gärna med frågor om ni har några funderingar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad är förutsättningarna för att delta i en kampanj? Att det är volontärarbete förstår jag, men vad står kampanjen för? Mat och logi eller fixar man allt själv? Går det att säga något om volontärerna generellt eller är det vitt skilda typer av personer med skilda skäl att delta?
Tacksam för dina reflektioner.

Mathias Sundin sa...

Man står för allt själv som volontär.

Vet inte om man kan säga något generellt om volontärerna. Det är alla mellan himmel och jord. Flera Irak-veteraner där jag var.