2008-08-30

McCain-Palin


Deras första gemensamma framträdande inför 15 000 personer i Dayton, Ohio finns på fyra YouTube-filmer. Del 1 är John McCains presentation av henne, och de andra tre är Palin själv (del 2, 3 och 4).

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tackar!

(Annat intressant stoff: Lade just upp en kort bra sekvens från Charlie Rose intervju förra året plus CNBC-intervjun (knappt 12 minuter) här.)

Anonym sa...

William Briggs kommentar här mycket bra snacket om Palins (o)erfarenhet.

Anonym sa...

Frågan är hur valet av en värdekonservativ som Sarah Palin kommer att slå?

Förmodligen har McCain gjort detta för att få ett argument för att få den kristna högern att mobilsera.

Men hur kommer de mer moderata republikanerna att agera?
För vilka ekonomisk konservatism och utrikespolitisk realpolitik är viktigare?

Blir intressant att se hur republikaner som Colin Powell och Chuck Hagel kommer att ställa sig.

Overseas sa...

Amerikans media har varit förhållandevis tyst om valet av Palin efter dag 1 av tillkännagivandet. Ska man tänka att Gustav är en långt större nyhet eller att de amerikanska medierna blviit tagna på sängen och inte har så mycket att dryfta om Palin?

Henrik sa...

Personligen tror jag att Gustav är större, står ju inte något nämnvärt om Obama heller så

chall sa...

Gustav är en större nyhet efter det är på dagen tre år sen som Katrina dödade New porleans på tisdag när Gustav beräknas nå Louisiana... Nu har dom iofs sagt att den slår närmare Texas men det hindrar inte NO från att evakuera många personer och alla sjukhus är tömda på barn.

Rent ekonomiskt är även oljeplatformarna utanför i Gulfen hotade så det är en stor sak... och som sagt LA är en av de tre fattigaste delstaterna i USA så det kommer inte bli lätt att bygga upp ngt som bryts. NO är ett väldigt bra exempel på det eftersom det fortfarande är väldigt väldigt mycket kvar at göra.

Overseas sa...

Nu hotas republikanernas konvent dessutom av Gustav. Bush och Cheney kommer inte som följd (vilket inte är en egentlig nackdel då få i det egna partiet vill ha dom där). Även McCainkampanjen står och svänger lite om hur de ska göra.

Republikanerna blir därmed berövade på två stora media-event efter att demokraterna har fått dominera media mycket de senaste veckorna pga sin egen VP nominering och konvent.

Anonym sa...

Blir en intressant balansgång för republikanerna med Palin.

Å ena sidan är hon vad som behövs internt för att mobilisera den kristna högern, men å andra sidan gäller det att externt föra fram henne som en "maverick" en som kan reformera Washington.

Palin är en chansning för att vinna kärntrupperna internt, samtidigt som de oberoende väljarna attraheras.

jasonbob sa...

supreme outlet
goyard wallet
yeezy
jordans
yeezy boost 350
kyrie 4
moncler outlet
off white jordan 1
cheap jordans
jordan 1 off white