2008-08-20

Galna vp-spekulationer

Jag hade tänkt försöka sammanfatta för er alla rykten som surrar kring vem som blir Barack Obamas vicepresidentkandidat, men efter ett tag gav jag upp. Det är helt galet mycket spekulationer och ingen vet egentligen någonting. Inget nytt har kommit fram.

Det enda vi vet är att det blir en ganska sen presentation av personen och det verkar mycket troligt att de två kommer framträda tillsammans i Springfield, Illinois. Samma ställe som Barack Obama lanserade sin kandidatur från för vad som nu känns som en evighet sedan.

1 kommentar:

chall sa...

Jag tror att det blir Biden. Eller ja, det är iaf vad mina kära demokratiska anhängare här nere i Tennessee gissar. Ingen av dom är särskilt nöjd med Biden dock ska framhållas.

Enligt dom, vilket jag på ett sätt kan hålla med om, behöver inte Obama en "liberal demokrat från nordöstra kusten med en liten vinstdelstat". Obama behöver en VPkandidat som kan dra anhängare från McCain och kan hjälpa DNC att vinna en stor delstat som dom kanske inte skulle tippa själva...

Mina slantar skulle jag vilja ha på Richardson. Om inte annat för att han är från en "immigrationstät delstat",han är guvenör och han är ... ganska poppis.

Men,men, nu dröjer det iaf inte så långt tills vi får reda på det.