2008-07-28

Mot Reno - och John McCain

Jag har tagit två dagar ledigt men är imorgon (idag för er) igång i kampanjen igen. Det blir några timmar på kontoret i Henderson innan jag åker till Reno för att på tisdag träffa McCain då han kommer dit för ett town hall-möte på morgonen. Vi som kampanjade bäst ska få träffa honom en stund innan han inleder sitt möte.

Det ska bli väldigt kul att träffa honom (igen). Hoppas vi får chansen att byta några ord. Jag ställer dock in mig på att det kan bli väldigt kort, saker och ting brukar kunna bli pressade i en kampanj. Jag återkommer med rapporter och bilder. Vet ej om jag kommer kunna uppdatera bloggen innan mötet så förbered er på ett par dagars radiotystnad.

(Tänk om han skulle presentera sin vicepresident-kandidat samtidigt, hehe.)

Inga kommentarer: