2008-06-07

McCain älskar Sverige - och ABBA!

När jag hälsade på John McCain i New Hampshire i vintras och sa att jag var från Sverige utbrast han: "I love your country!". Nu kanske vi har fått förklaringen till det. Han är nämligen ett stort ABBA-fan.

I intervjun avslöjar han dessutom att han inför tal lyssnar på Take A Chance On Me för att få adrenalinet att pumpa.

1 kommentar:

Tobias Levander sa...

"Take a Chance on Me" hade varit en bra kampanjslogan i höstas, då McCain verkade vara nästan uträknad och alla trodde på egentligen hopplösa kandidater som Rudy Giuliani och Mitt Romney.
I själva verket var McCain förstås hela tiden den mest solida kandidaten och den kandidat som i minst utsträckning innebar en chansning från väljarna (den nästan okände Huckabee, opportunisten Mitt Romney och "jag var borgmästare i New York 9/11 och bör därför bli president"-Rudy var hela tiden mer osäkra kort).