2008-05-25

Alla McCains gäster

McCains har som jag skriver nedan bjudit hem lite folk till ranchen i Arizona. Mest fokus har hamnat på guvernörerna Romney, Crist och Jindal, men det finns fler folk på plats och fler var inbjudna men kunde inte komma.

Senator Sam Brownback är som kunde komma men ingen skrivit om. Han är en möjlig vice presidentkandidat även om jag tror att hans chanser är små. Hans egen presidentkampanj gick för dåligt. Men han är ett aktat namn inom den kristna högern och en allmänt välrespekterad senator.

Mike Huckabee kunde som jag skrev nedan inte komma. Tydligen inte heller Tim Pawlently, guvernören i Minnesota som många sätter etta på sin lista när de tippar vem McCain kommer vinna. Dessutom är senator Lindsey Graham hos McCains men som gammal vapendragare än något annat. Samma sak med senator Joe Lieberman, även om hans vp-chanser kan anses något, något större.

Två företagsledare finns också med under helgen. eBays före detta VD Meg Whitman och FedExs grundare Fred Smith. De båda nämns då och då i vp-spekulationerna men båda är verkliga long shots.

2 kommentarer:

Christian sa...

Aaaw, fick inte Ron Paul komma? :)

Mathias Sundin sa...

Hehe nä, det var taskigt =)