2008-04-29

Ditt och datt

Trots att det varit rätt turbulent de senaste knappa två månaderna för Barack Obama så verkar det vara kav lugnt och konfliktfritt i Obamalägret. Politico tittar på det gäng som Obama satt ihop och som nu följer sin ursprungliga plan mitt på det stormiga havet.

John McCain åkte igår ut på ännu en turné. Denna gång är det sjukförsäkringsfrågor som är temat och resan från Florida till Pennsylvania, Ohio, Iowa och Colorado. Han har dessutom lanserat en tv-reklam i Iowa på just sjukförsäkringstemat.

Senator Bingaman endorsar Barack Obama vilket gör att han nu har stöd av fler senatorer än Hillary Clinton.

Stu Rothenberg kollar läget i höstens guvernörsrace. Mest öppet är det i Missouri där den republikanska guvernören inte ställer upp igen.

Enligt NY Times så håller Elizabeth Edwards på Hillary Clinton och försöker övertala maken John att göra detsamma. Som extra krydda är Edwards från North Carolina som snart har primärval.

Hillary Clinton leder i mätningarna i Indiana men någon större nettovinst i antal delegater kan bli svårt att få. I alla fall om CQ Politics har rätt i sina prognoser.

Mike Easley är guvernör i North Carolina och ger nu sitt stöd till Hillary Clinton.

En halväten våffla som tuggats på av ingen mindre än Barack Obama har auktionerats ut på eBay. Innan företaget stoppade auktionen låg högsta budet på 20 100 dollar.

Inga kommentarer: