2008-04-13

Ditt och datt

Vad har Mike Huckabee för sig och vad tänker han ta sig för de kommande åren? Jo, han tänker göra det som de flesta amerikanska toppolitiker med framtida ambitioner gör. Han startar en Political Action Committee, en PAC, som ska hjälpa andra konservativa kandidater att bli valda, inklusive John McCain. Dessutom tänker han skriva ytterligare en bok. Han är noga med att påpeka att han var den yngsta republikanen i fältet den här gången. Med andra ord så är han alldeles lagom gammal om fyra eller åtta år...

Mitt Romney vill bli vicepresidentkandidat. Han visar det lite för tydligt tycker John Heilemann. Men han har ett par uppbackare med stor makt, Karl Rove och förra president Bush.

Innan Barack Obamas bitter-kommentar så presenterade Hillary Clinton ett paket för att bekämpa brottslighet. Bill Clinton lovade på sin tid 100 000 nya poliser. Hillary Clinton lovar nu... 100 000 nya poliser.

McCain klipper återigen till Barack Obama om hans löfte att ta public funding för kampanjen. Detta efter att Obama återigen försiktigt argumenterat för att ta sig ur sitt tidigare löfte.

Time har Barack Obama och hans mamma på framsidan och berättar historien om hur hon uppfostrade sin son.

Är det där en mobiltelefon du har i fickan eller är du bara glad att se mig? Barack Obamas mobiltelefon började vibrera när han poserade för fotografier tillsammans med personalen. En kvinna stod tätt mot telefonen:

"Now that’s my phone buzzing there. I don’t want you to think I’m getting fresh or anything."

Enligt uppgift samlades ett antal demokrater hemma hos miljardären George Soros för att diskutera en 40 miljonerskampanj mot John McCain. På plats var bland annat den tidigare konservativa David Brock och en gammal Bill Clinton-konsult, Paul Begala. McCains kampanj använde omdelbart tillfället för att skicka ut ett fundraisingemail.

Chris Todd på MSNBC skriver hur John McCain kan vinna valet. Han för fram det ovanliga perspektivet att McCain inte alls tjänar på att Clinton och Obama fortfarande slåss. McCain behöver en motståndare menar han, annars glöms han bort av media. Det ligger en hel del i det.

Obama biffar upp sin kommunikationspersonal med två nya rektyteringar för att klara av tvåfrontskriget mot Clinton och McCain.

Stu Rothenberg lyfter fram en del spännande kandidater till representanthuset. Eller vad sägs om blott 26-åriga Aaron Schock från Illinois.

3 kommentarer:

Johan Ingerö sa...

Jag håller inte riktigt med on hotbilden mot McCain. Mediebruset är så intensivt att det bara tar några dagar innan en story är utnött. Hade Bill Clinton -92 sagt vad Obama sa i San Francisco så hade det räckt hela valrörelsen igenom. Nu tar det bara några dagar innan "affären" tappar fart och utvecklas till enlång rad metadebatter som skvätter på allt och alla.

Alltså, McCain behöver inte särskilt mycket tid för att presentera sig för väljarna. Det är snarast en nackdel om de hinner tröttna på honom, på samma sätt som en och annan redan börjar tröttna på Clinton och Obama. Dessutom är han tämligen välkänd.

Detta innebär naturligtvis även att de skador som Clinton och Obama åsamkar varandra kan repareras snabbare än exempelvis skadorna mellan Ford- och Reagan-lägren -76.

Ny verklighet, nya omständigheter.

yanmaneee sa...

golden goose shoes
curry shoes
off white outlet
curry 8 shoes
yeezy boost
curry 5
longchamp
yeezy boost 350
off white hoodie
offwhite

sowheau sa...

next page https://www.dolabuy.ru/ Discover More Web Site click this pop over to this website