2008-01-12

Ditt och datt

Niklas Frykman menar att Mitt Romney är den klart mest underskattde kandidaten i racet just nu och att han ligger väl positionerad för framgång nu när ekonomin som fråga ökar i betydelse.

Bill Clinton verkar ta en tydligare ledning i Hillarys kampanj. Han har spenderat tiden efter vinsten i New Hampshire på kampanjens högkvarter utanför Washington där han skaffat sig ett eget kontor.

Rudy Giuliani säger nu att han satsar nästan alla resurser på Florida. Det låter inte för mig som en nationell kampanj, som han pratat om så länge. Det låter som att han måste vinna Florida för att kunna få in pengar för en sista push i de stater som röstar 5 februari. Dessutom har hans ordförande för finansieringen av kampanjen slutat eller fått sparken.

Jim Pinkerton joinar Mike Huckabees kampanj. Han är idag kolumnist men har tidigare jobbat i Vita huset åt både i Reagan och Bush I. Han ska jobba med policy åt Huckabee.

Målarns fackförening endorsar Mike Huckabee. Det är första gången i deras hundraåriga historia som de endorsar någon i det republikanska racet. Det är andra fackföreningen som endorsar honom.

Hillary Clinton presenterar ett ekonomiskt stimulanspaket som bland annat fokuserar på bolånekrisen. En alltmer viktig del i hennes budskap.

I en ny reklamfilm för Hillary Clinton visas bilder från hennes tal i New Hampshire där hon "hittade sin röst".

Mitt Romney framhåller sina tidigare kopplingar till Michigan och att hans far var guvernör där i en ny reklamfilm som ska köras i Michigan (av någon outgrundlig anledning).

Inga kommentarer: