2008-01-07

Dagens schema

Dagen innehåller lite repriser eftersom jag nu sett alla som har en chans att vinna. Jag åker snart för att se John McCain, sen blir det troligen Texas Chili-kväll med Huck och Chuck och till sist ett sent rally med Barack Obama. Alternativen jag har är att åka och se Bill Richardson istället för Huckabee och Clinton istället för Obama. Får se hur jag gör.

3 kommentarer:

Staffan Danielsson sa...

Du delar verkligen med dig, Mathias! Intressant!

Anonym sa...

Skönt att läsa om en ovinklad version av en svensk om USA valet. Vill man veta något om senaste händelserna så är ju detta klart bättre än alla dom större tidningarna och tv redaktionerna i Sverige

Keep it up

Mathias Sundin sa...

Tack båda två. Det bidde McCain och Huckabee. Det senare drog ut på tiden så jag fick åka hem direkt efter.