2008-01-09

Clinton vinnare enligt exit poll

Enligt Fox News exit poll som vägs ihop med det som räknats hittills ger Clinton en ledning med två procentenheter över Obama.

Det vore ju en minst sagt enormt överraskande utveckling och det skulle vara oerhört intressant att höra vad Obama säger i ett tal där han kommit tvåa, eller bara vunnit med några få röster.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hillary har sopat rent bland kvinnorna - på MSNBC säger dom att det kan ha att göra med hennes emotional moment häromdagen. Vinner det hon här blir det väldigt knivigt för Obama. Det ser ju väldigt klantigt ut att ta ut segern i förskott också. Förmodligen var det en del som tog illa vid sig när han firade segern igår kväll.

Daniel Andersson sa...

"Frågan är inte längre om Obama kommer vinna utan med vilken marginal. Mitt tips är att det blir större än i Iowa, alltså upp mot 10 procentenheter."

(Jag kunde inte låta bli. Förlåt mig. ;-))

Primärval är ohälsosamma för dygnsrytmen. Och Ron Pauls tal som han just nu håller är katastrofalt.

Mathias Sundin sa...

Hehe Daniel! Som tur var hade jag hela övriga världen med mig om den gissningen. För övrigt ska jag sluta tippa, jag har alltid fel. 2004 tippade jag Bush hela tiden fram till valdagen då jag bytte till Kerry...