2007-09-27

Käka chips med Bill?

Skulle du vilja käka chips och kolla tv tillsammans med Bill Clinton? Ja, då är det bara att skänka pengar till Hillarys kampanj så finns du med bland de som kan få göra det. I en fundraisingdrive i slutet av det tredje kvartalet så är det vad kampanjen lockar med för att få givare.

Det finns en hake dock. Du måste vara amerikansk medborgare.

3 kommentarer:

Tobias Levander sa...

Tidigare har Clinton-kampanjen raggat donatorer genom att utlysa en tävling där priset var en lunch med Bill och Hillary.
Nu väntar jag bara på nyheter om att kampanjen ska erbjuda frukost och middag.

Tobias Levander sa...

Jag är prenumerant på diverse kandidaters e-postutskick och nyss fick jag en uppföljning på utskicket om att äta chips med Bill Clinton, där Hillary ber vinnarna se till att Bill äter morötter, inte chips (det syftar förstås på Bills historia med hjärtproblem och ohälsosamma dieter), vilket ju var småroligt.
Clinton-kampanjen har utan tvekan varit den kampanj som varit mest kreativ när det gäller att samla pengar genom e-postutskick.

Mathias Sundin sa...

Jag fick det också. Allt känns så myspys. Dom är duktiga på att skapa den känslan utan att få familjen Clinton att framstå som bara vanliga människor - det är ju svårt efter att ha sett dem i toppolitiken i snart 16 år i streck.