2007-09-14

Ditt och datt

Rudy Giuliani slår tillbaka mot MoveOn.org som hade en annons i NY Times där de kallade general Petreus för general Betray-us. Han kör en egen annons i tidningen och passar dessutom på att ge en känga till Hillary Clinton.

Fred Thompson byter fot och kommer ut som motståndare till No Child Left Behind, president Bushs stora skolreform som sattes i sjön tidigt i hans första mandatperiod. Hans kritik sträcker sig dock inte till de stora federala pengar som programmet innehåller - som kritiserats från en del republikaner - utan att testen i programmet slår fel. 2001 stödde han införandet av programmet.

Club for Growth attackerar återigen Mike Huckabee och startar en hemsida med namn Tax Hike Mike. Inför Ames straw poll i augusti körde Club for Growth tv-reklam mot Huckabee. Han menar dock att han inte alls var en skattehöjare som guvernör i Arkansas, utan en skattesänkare.

Mer positivt för Mike Huckabee är att han efter den framskjutna positionen i Ames har fått mer och mer uppmärksamhet i media. AP har bland annat ett reportage om honom.

1 kommentar:

Peter sa...

Och Move On slår tillbaka mot Giuliani. A Betrayal of Trust.