2007-08-09

Surt

För mig att South Carolina nu flyttar sitt primärval från 2 februari till den 19 januari. Detta eftersom Florida lagt sitt primärval den 29 januari. Detta innebär att New Hampshire nu kommer att flytta sitt primärval från den 22 till den senaste den 12 januari. En lag i delstaten säger att deras primärval måste komma minst sju dagar för nästkommande. Varför är då detta surt för mig? Jo, för att jag har bokat hotell i NH runt den 22:a. Bara att boka om, men till vad?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det någon här som har varit på ett primärval tidigare? Jag har lite planer på att lägga en semestervecka i Iowa och NH i januari. Kommer man in på mötena, festerna, är det något att ha?

Mathias Sundin sa...

Det har jag inte, men visst kan delta vid de evenemangen. Jag besökte tex ett rally för Jim Webb 2006 där Bill Clinton var dragplåster. Det var helt öppet.