2007-08-18

Ditt och datt

Michael Bloomberg avvisar nu kategoriskt att han kommer ställa upp i presidentvalet 2008. Enligt NY Times har han i en intervju med Dan Rather svarat tydligt nej på frågan om han kommer ställa upp i valet.

En Gallup visar att Mitt Romney har tagit ett rejält kliv framåt i opinionen på det nationella planet. Från 8 % i senaste undersökningen i början av augusti till 14 % idag. Rudy Giuliani leder med 32 % före Fred Thompson på 19 %.

Det ligger något i det Mike Huckabee säger:
"But they kept their marriage together. And a lot of the Republicans who have condemned them and talk about their platform of family values, interestingly, didn’t keep their own families together."

The one and only. Nej då, det finns fler journalister i Sverige som skriver sakligt om valet i USA. Men Per Gudmundson i Svenska Dagbladet gör det bättre än de flesta:
"Den som enbart följer svensk press kan lätt få intrycket att det amerikanska presidentvalet står mellan demokratiska partiets Hillary Clinton och Barack Obama. Men det är minst lika sannolikt att nästa president är republikan."

2 kommentarer:

Niklas Frykman sa...

Jag har sagt Romney från början och I'm sticking with it. Därmed inte sagt att jag tycker bäst om honom, men han kommer att vinna.

Mathias Sundin sa...

Du glömde nämna håret! =)