2007-07-02

McCain i problem

Det bidde bara 11,2 miljoner dollar i insamlade pengar under andra kvartalet för John McCain, men det är inte det allvarligaste. Han har bara två miljoner kvar i kassakistan och tvingas nu sparka upp mot 50 medarbetare i kampanjen. Tidigare har kampanjen sagt att de siktar på att dra in 100 miljoner under 2007, och det känns som om kampanjorganisationens storlek är baserad på det.

Jag tycker ändå det är för tidigt att räkna ut McCain. Det är sex månader kvar till de första primärvalen och väldigt mycket kan hända på den tiden. Det är rejäl uppförsbacke för honom just nu, men finns ingen anledning att kasta in handduken ännu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hoppas McCain stannar kvar i racet. Jag brukar inte hålla med GOP i mycket men han har rätt om Irak. Lämna och landet kollapsar. Tyvärr skulle truppnärvaron varit högre redan 2004... Många misstag har man begått men alternativet man får vid en reträtt tror jag skulle skrämma alla utom de mest verklighetsfrånvända.

Mathias Sundin sa...

Instämmer, jag beundrar dessutom honom som person, även om jag inte håller med i alla hans åsikter. En sån rakryggad politiker förtjänar lite framgång. I han skulle bli en bra president.