2007-01-20

Grattis Neo!

Det har varit några dagars uppehåll i bloggandet för att jag befunnit mig i Stockholm, bland annat för att fira tidningen Neos 1 års jubileum. På Nalen Bar åt jag tårta och pratade med massa roliga människor.

Min hjälte Per Ahlmark och jag höll med varandra om att Carl Bildt måste fokusera betydligt mycket mer på folkmordet i Darfur. För Cecilia Stegö Chiló berättade jag att hon var Sveriges bästa kultur (och idrotts-) minister genom tiderna. Håkan Jacobsson och jag bubblade om Stureakademins utveckling (som han numera leder). Erik Lakomaa menade att regeringen inte hade någon tydlig plan. Johan Norberg var vi många som dunkade i ryggen och sa grattis till (han har blivit pappa). Sofia Nerbrand (hans fru och främst chefredaktör på Neo) var där men fick jag inte möjlighet att (något försiktigare) dunka i ryggen och gratulera. Vi var några som fungerade på att tränga upp Peter Wolodarski i ett hörn och fråga varför DN älskar public service och SVT så hiiimla mycket. Och så vidare.

En mycket trevlig kväll och ett utmärkt nytt nummer av Neo som behandlar KLIMATHOTET! Skaffa en prenumeration vetja!

Inga kommentarer: