2006-11-01

Ford i uppförsbacke

Harold Ford är en intressant och annorlunda kandidat för demokraterna och det såg ett tag ut som att han skulle kunna slå republikanen Bob Corker i Tennessee. På senare tid har dock Corker dragit ifrån i undersökningarna och leder nu i snitt med knappt fyra procentenheter. Men ledningen är inom den statistiska felmarginalen och mycket kan fortfarande hända den sista veckan, därför laddar båda partierna stenhårt.

Idag är First Lady Laura Bush i Tenneesee och imorgon kommer både president Bill Clinton och sedan presidentkandidaten och förre Supreme Allied Commander NATO Forces Europe (vilken titel!) General Wesley Clark för att kampanja för Ford.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och att Wes Clark överhuvudtaget nämns i någon media (vilken var det?) är väl egentligen mest intressant av allt.

Ska bli intressant att se vilken roll han kommer ta i primärvalen om några år - presidentkandidat eller tydlig VP- eller utrikesministerdito (eller liknande).

Mathias Sundin sa...

Tycker han varit för inaktiv för att verkligen ha någon chans. Förra gången kom han in mkt sent i racet, han får börja tidigare denna gång om det ska blivit något allvar av det hela.

Anonym sa...

Vet inte riktigt. Hans WesPAC har ju rullat på i bakgrunden. Personligen tror jag inte det blir president han siktar på isåfall, utan snarare som minister.