2006-10-11

Skaffa en medietränare!

Vad fan är det för tomtar som jobbar med media hos regeringen? Detta med Borelius svarta betalningar och Stegö Chilos svarta betalningar och utebliven tv-licens är ingen stor grej. Det är inte bra, men det är inte en stor grej. Det har blivit en stor grej på grund av den helt otroligt inkompetenta mediehanteringen, och inte verkar det ha blivit bättre nu heller vid Stegö Chilos presskonferens. Att komma in 20 min försent och snabbt dra iväg är inte bra, svara på frågorna en miljon gånger, låt alla få sitt. Be om ursäkt! Säg att det inte ska hända igen.

Och för satan, Maria Borelius kommer ut ur sin stora kåk i Djursholm och svarar på frågor. Herregud, kan man välja ett sämre ställe? Kan nån hos moderaternas medieavdelning tänka? Skärpning!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Med tanke på vem Borelius pressekreterare är kanske man inte ska förvånas.

Mathias Sundin sa...

Vet inte vem det är.

Anonym sa...

Speglar inte deras agerande bara den översittarattiyd och inställning dessa moderater besitter? Att vara för fin för att sätta barnen på dagis, att dissa public service genom att strunta i TV&Radio-licensen, osv... Jag undrar hur många det sticker i ögonen på, för det handlar väl i grund och botten om en grundideologi? (vilket PR-folket försöker mörka)